Redőnyök műszaki információk

Redőnyök műszaki információk.

 

A legtöbb energiát télen a fűtésre, nyáron pedig a hűtésre fordítjuk. Az árnyékolás technikai rendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak egy háztartás energia felhasználásában és hatékony támogatást nyújtanak minden család költségtudatos  gazdálkodásában. Választékunkban megtalálhatók a műanyag, alumínium, fa redőnyök, külső tokos, vakolható tokos, felső tokos redőnyök különböző kiviteleiben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Működtetésüket tekintve lehet hagyományos kézi gurtnis vagy zsinóros mozgatású, motorizált, távirányítós, illetve a kor követelményinek megfelelő  szél vagy napérzékelővel ellátott akár előre programozott vezérléssel szerelt motoros mozgatású.

 

 

 

Éghajlatunk változása miatt  az árnyékolástechnikai elemek mellet  fontos szerepet kapnak a szúnyogháló rendszerek. A szúnyogok, rovarok évente egyre hosszabb időn át okoznak bosszúságot nap, mint nap. Szúnyogháló használata esetén, megakadályozzuk bejutásukat otthonunkba, életterünkbe és védekezhetünk a kellemetlen pihék, szöszök, falevelek ellen is. Az egyes rendszerek nagyon jól integrálhatók redőny rendszereinkkel de önállóan is kiválóan alkalmazhatóak. A szúnyogháló anyaga egy üvegszálas háló speciális műanyag bevonattal, szürke színe miatt pár méterről alig észrevehető.