A legtöbb energiát télen a fűtésre, nyáron pedig a hűtésre fordítjuk. Az árnyékolás technikai rendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak egy háztartás energia felhasználásában és hatékony támogatást nyújtanak minden család költségtudatos gazdálkodásában. Választékunkban megtalálhatók a zsalúziák, naphálók, reluxák, roletták, sávrólók, szalagfüggönyök széles választéka és egyéb árnyékolók.

Megnézem az árnyékolók galériát.

Zsalúzia: Hazánkban is egyre népszerűbb külsőárnyékolási rendszer. Működési elve a reluxáéhoz hasonló, de a külső hatásoknak maximálisan ellenálló, masszív, hatékony kivitel. Előnye, hogy a természetes fény beáramlását szabályozhatjuk anélkül, hogy a friss levegőről le kellene mondanunk. Bármely típus mellett dönt, garantáljuk, hogy a kiváló minőségű alkatrészeknek, és az időjárásálló lamelláinknak köszönhetően évekig elégedett lesz termékünkkel.

Napháló: A lukacsos textílián keresztül a nem kívánt napfény 70 – 80 %- át kiszûri, ezáltal az ablak üvege nem melegszik fel, így az nem továbbít meleget a lakótérbe. Elônye, hogy kiválóan mûködik nagyobb felületen is, illetve télikert árnyékolására is alkalmazható. Árnyékoló és szúnyogháló funkciót lát el egyben.

Reluxa:  Az egyik legismertebb, legelterjedtebb belsőárnyékoló. Az elmúlt időszakban rendkívüli fejlődésen ment keresztül. Modern és tetszetős megjelenése mellet kiválóan véd a nap káros UV sugaaraitól, valamint a lamellák tetszőlegesm szögben való beállításával a fénybeáramlás is szabadon beállítható.

Roletta: Egyre népszerűbb, közkedvelt belsőárnyékoló, széles típusválasztéka közül mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Sávroló: A mai kor egyik legmodernebb, minimál stílusú árnyékolója. Különlegessége a két egymás előtt mozgatott – fényáteresztő és fényzáró- sávok váltakoztatásában rejlik. Könnyedén szabályozható a beáramló fény, vagy igény szerint akár teljesen ki is zárható. Lehetőség van az anyag teljes felcsévélésére, illetve motorizálására is. Nyílászáróra, oldalfalra és mennyezetre egyaránt szerelhetőek, ezáltal korlátozott helyigény esetén is a legjobb választás lehet.

Share This