Az Axistherm zsalugáter egyszerre több funkciót lát el, a fény- és hővédelem mellett nem csak belülről, de kívülről is a fa természetességét sugározza felénk. Ha kitárjuk a zsalugáter szárnyait, becsalogatjuk a napfényt, engedjük, hogy a szoba részesedjen az aranyló sugarakból. A zsalugáter lamelláin bejutó fény hangulatot teremt, amikor a réseken át sávokat vetít a szobára. Azok számára, akik a mai modern árnyékolókkal szemben inkább a hagyományosat részesítik előnyben, lakásuk inkább klasszikus, elsősorban nekik ajánljuk zsalugátereinket.

Műszaki információk:

Fa anyag: Zsalugátereink hibakiejtett, rétegragasztott, frízes (csíkos) fa tömbből készülnek hossztoldott és fedőlapon toldásmentes borovi fenyő és egyéb fafajokból.  (tölgy, vörösfenyő, meranti)

Festés: Hosszan tartó kültéri védelmet a kültéri nyílászárónak csak kiváló bevonatrendszerrel és a megmunkálási körülmények szigorú betartásával lehet biztosítani. Zsalugátereinket Milesi víz bázisú, környezetbarát és egészség kímélő bevonatrendszerrel látjuk el. A háromrétegű festékrendszer egy, a biológiai károsítók ellen védő alapozóból és kettő, az időjárás elleni védelmet biztosító lakkrétegből áll. A felület lehet a fa erezetét kihangsúlyozó lazúros, vagy a takaró, ún. pigmentált (RAL) festés.

Vasalat: Zsalugátereinket a hagyományokat idéző , megjelenésében robusztus, felületén enyhén strukturált fekete vagy fehér színű Roto Fentro vasalatokkal szereljük. Széles alkalmazási tartományuknak köszönhetően készülhetnek fix vagy mozgathatólamellás, egy vagy több szárnyú , oldalt nyíló vagy harmonika, kézi vagy akár elektromos működtetéssel.

A lenti cikkek segítenek Önnek beruházása megtervezésében, megkönnyítik a mindennapos használatot, segítik termékeink üzemeltetését, karbantartását és még akár pénzt is megtakaríthat!

Fény és árnyék!

Családi otthonteremtési kedvezmény!

Festett fafelületek karbantartása!

Share This