A nyílászáró beengedi a lakásba a fényt kívül tartja télen a hideget, nyáron a forróságot, ugyanakkor összeköt a külvilággal, a természettel egy kellemes klímájú lakásban. Kültéri nyílászáróink ideális megoldást jelentenek új építésű, alacsony energiafelhasználású házaknál és passzívházaknál illetve azok felújításánál. Esztétikusak, könnyen kezelhetőek, a mai biztonsági, hő technikai, esztétikai elvárásoknak maximálisan megfelelnek. Ha belépünk egy tágas, napfényes lakásba, kellemes érzés tölt el bennünket, melyhez a beltériajtók nagymértékben hozzájárulnak. Termékeink modern és klasszikus stílusban is készülnek, de egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Számos szín, forma, osztó és üveg variációjából választhat, amelyeket könnyen hozzá igazíthatja otthona arculatához.

Az alábbi menüpontokon keresztül olyan műszaki információkhoz juthat amelyek tájékoztatást adnak a mai kor elvárásainak megfelelő, alapvető felszereltségekről.

A lenti cikkek segítenek Önnek beruházása megtervezésében, megkönnyítik a mindennapos használatot, segítik termékeink üzemeltetését, karbantartását és még akár pénzt is megtakaríthat!

Családi otthonteremtési kedvezmény!

Milyen gyakran szellőztessünk?

Hőhídmentes üvegezés!

Share This