Az Axistherm bejárati ajtók ideális megoldást jelentenek új építésű alacsony energiafelhasználású házaknál és passzívházaknál illetve azok felújításánál. Bejárati ajtóink esztétikusak, könnyen kezelhetőek, a mai biztonsági, hő technikai, esztétikai elvárásoknak maximálisan megfelelnek. Modern és klasszikus stílusban készülnek, de egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Számos szín, forma, osztó és üveg variációjából választhat, amelyeket könnyen hozzá igazíthatja otthona arculatához.

Műszaki információk:

Fa anyag: Bejárati ajtóink hibakiejtett, rétegragasztott, frízes (csíkos) fa tömbből készülnek hossztoldott és fedőlapon toldásmentes borovi fenyő és egyéb fafajokból.  (tölgy, vörösfenyő, meranti)

Festés: Hosszan tartó kültéri védelmet a kültéri nyílászárónak csak kiváló bevonatrendszerrel és a megmunkálási körülmények szigorú betartásával lehet biztosítani. Ablakainkat, erkélyajtóinkat Milesi víz bázisú, környezetbarát és egészség kímélő bevonatrendszerrel látjuk el. A háromrétegű festékrendszer egy, a biológiai károsítók ellen védő alapozóból és kettő, az időjárás elleni védelmet biztosító lakkrétegből áll. A felület lehet a fa erezetét kihangsúlyozó lazúros, vagy a takaró, ún. pigmentált (RAL) festés.

Vasalat:  Bejárati ajtóinkat több ponton záródó kilincsműködtetésű, biztonsági záró  csapos Roto  zárral, erős  három dimenzióban állítható  pánttal szereljük, amely biztosítja a bejárati ajtó precíz beállítását, tökéletes működését, megjelenését  pántakarókkal a megrendelői igényekhez alakíthatjuk. A bejárati ajtó biztonságosságát a védett térről szerelhető kilincsekkel tesszük teljessé. Igény szerint kiegészítőkkel látjuk el, például kitekintő, kiegészítő zár, kopogtató, stb.

Megnézem a kilincs galériát.

Üvegezés: A bejárati ajtóink készülhetnek kettő (Ug=1,0 W/m2K) illetve három rétegű (Ug=0,6 W/m2K) tetszőleges összetételű üvegezéssel, katedrál, savmart, festett, csiszolt, akár ólom betétes díszüvegezéssel.

Megnézem a üveg galériát.

A lenti cikkek segítenek Önnek beruházása megtervezésében, megkönnyítik a mindennapos használatot, segítik termékeink üzemeltetését, karbantartását és még akár pénzt is megtakaríthat!

Családi otthonteremtési kedvezmény!

Kényelem és biztonság!

Festett fafelületek karbantartása!

Share This