Éghajlatunk változása miatt fontos szerepet kapnak a szúnyogháló rendszerek. A szúnyogok, rovarok évente egyre hosszabb időn át okoznak bosszúságot nap, mint nap. Szúnyogháló használata esetén, megakadályozzuk bejutásukat otthonunkba, életterünkbe és védekezhetünk a kellemetlen pihék, szöszök, falevelek ellen is. Az egyes rendszerek nagyon jól integrálhatók redőny rendszereinkkel de önállóan is kiválóan alkalmazhatóak. A szúnyogháló anyaga egy üvegszálas háló speciális műanyag bevonattal, szürke színe miatt pár méterről alig észrevehető. Az nyílászárók méretétől és használatától, helyzetétől függően többfajta igényünk lehet.

Fix szúnyogháló:

Magasan elhelyezett, nehezen elérhető, nyitásában korlátozott nyílászárókhoz ajánljuk, amelyek használatakor a szúnyogháló működtetése is nehézkes vagy zavaró lehet.

 

 

Mobil szúnyogháló: Olyan nyílászárók kiegészítője lehet amelyeket időszakonként (pl. télen) célszerű szúnyogháló nélkül is használni és amennyiben nem használjuk egy mozdulattal elrejthetjük tokjában. Redőny és zsalugáter rendszereikkel is jól kombinálható.

 

Nyíló szúnyogháló:  Rendszeres átjáráshoz használt ajtók tökéletes kiegészítője a nyíló szúnyogháló, egyszerű szerkezeténél fogva még gyakori használattal is megbizhatóan működik.

Toló szúnyogháló: Nagyfelületek lezérásásra alkalmas hátránya, hogy az eltolható szárnyaknak nagy a helyigénye.

Pliszé szúnyogháló:  Jó választás nagy felületeknél és azoknál az ajtóknál ahol nincs hely a szúnyogháló használton kivüli elhelyzésére, ilyenkor a pliszérozott szúnyoghálót egyszerűen visszatoljuk a tokjába.

Share This