Az Axistherm beltéri ajtók forma világa hozzájárul lakásunk arculatához, változatos kialakításnak köszönhetően kínálatunkban mindenki talál ízlésének megfelelőt. A beltéri ajtók készülhetnek hagyományos, klasszikus és modern stílusban. A beltéri ajtók között megtalálható az osztott (kazettás), a modern síkfurnéros, az MDF, de igény szerint egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

Műszaki információk:

Fa anyag: Beltéri ajtóink anyaga lehet tömör fa (borovi fenyő, lúc fenyő, vörösfenyő, bükk, tölgy, meranti, stb.), de készülhetnek MDF vagy síkfurnéros kivitelben.

Festés:a Belsőajtók megjelenését a felületkezelés jelentősen meghatározza. Első lépésben az ajtókat a nehezen kezelhető alapokon is jól megtapadó  oldószeres pácok széles spektrumával színezzük amelyek minimálisan duzzasztják a fa rostjait, majd a fizikai és kémiai hatásoknak is kiválóan ellenálló magas szárazanyag tartalmú poliuretán lakokkal a felületet bútorminőségű szintre emeljük A felület lehet a fa erezetét kihangsúlyozó lazúros, vagy a takaró, ún. pigmentált (RAL) festés.

Vasalat: Beltéri ajtóinkat bevéső zárral (normál, biztonsági WC), erős  három dimenzióban állítható  pánttal szereljük, amely biztosítja a bejárati ajtó precíz beállítását, tökéletes működését, megjelenését  pántakarókkal a megrendelői igényekhez alakíthatjuk. A belső ajtók  megjelenését HOPPE Tokyo kilincsekkel tesszük teljessé. Igény szerint kiegészítőkkel látjuk el, például: küszöbtakaró, automata küszöb, ajtó ütközők, információs táblák, stb.

Megnézem a kilincs galériát.

Üvegezés: Az üveg a maga légiességével, exkluzívitásával, varázslatos megjelenésével elegáns és egyedi hangulatot képes kölcsönözni a körülötte lévő térnek. Az alapüvegezéstől eltérően számos más lehetőséggel állunk rendelkezésre a homok fúvott mintáktól az olvasztott üvegeken keresztül akár az ólombetétes Tiffany üvegezésig.

Megnézem a üveg galériát.

A lenti cikkek segítenek Önnek beruházása megtervezésében, megkönnyítik a mindennapos használatot, segítik termékeink üzemeltetését, karbantartását és még akár pénzt is megtakaríthat!

Beltériajtó minden elképzeléshez!

Családi otthonteremtési kedvezmény!

Festett fafelületek karbantartása!

Share This